مقاله دامپروری و تولید با عنوان پرورش طیور گوشتی در فرمت ورد در 15 صفحه و حاوی مطالب زیر می باشد: مقدمه اهميت گوشت طيور در تغذيه انسان ارزش غذايي گوشت مرغ طبقه بندي گوشت طيور تاريخچه انتخاب جوجه سلامت جوجه الف- بيماري هايي كه به وسيله مرغ مادر به جوجه منتقل مي شوند: بيماري هاي ويروسي بيماري هاي ميكروبي بيماري هاي دسته مايكوپلساماها ب) وجود ايمينيت كافي مادر در جوجه ها: ج) عدم بيماري هاي ناشي از كمبودها تغذيه اي هـ ) بيماري هايي كه از آلودگ .